Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Back To Creation!!! :D

Καλημέρα σε όλη την blogoπαρέα! Τι μέρα και η σημερινή? Μας συνήθισε με τις λιακάδες της η άνοιξη και τώρα με την βροχή και την συννεφιά εμένα τουλάχιστον μου κακοφαίνεται!! Εξαιτίας αυτού του καιρού όμως έμεινα σπίτι μου και βρήκα την χαμένη μου όρεξη και επέστρεψα στις κατασκευές μου!

Αυτή την φορά αποφάσισα να πειραματιστώ με κάτι καινούργιο και είπα να ασχοληθώ με τις καρφίτσες. Τώρα το καλοκαίρι συνηθίζω να φοράω απλά μονόχρωμα φανελάκια, οπότε σκέφτηκα ότι μια καρφίτσα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα διακοσμήσω και να τους δώσω το δικό μου προσωπικό ύφος! Έβαλα , λοιπόν, την "κοιμισμένη" έως τώρα φαντασία μου να δουλέψει και ιδού τα αποτελέσματα!!!





Χρησιμοποίησα υλικά όπως τσόχα, τούλι, ύφασμα από παλια ρούχα και κορδέλες ενώ τις λεπτομέρειες όπως το φύλλο με την πασχαλίτσα και το ξανθό κοριτσάκι τα έφτιαξα μόνη μου με fimo (γιατί οι μεγάλες αδυναμίες δύσκολα ξεπερνιούνται :p) !!

Και να πως δείχνουν πάνω σε ένα απλό λευκό φανελάκι...





Αυτα τα λίγα είχα να σας δείξω αλλά χαίρομαι γιατί μετά από πολύ καιρό ήταν μια "αρχή"!! Ελπίζω να σας άρεσαν! Ανυπομονώ να ακούσω την γνώμη σας!!! :) Να περνάτε Τέλεια!!! Φιλιά! 

8 σχόλια:

  1. τελειες οι καρφιτσουλες!!ωραια ιδεα για φανελακια..τα οποια φοραω και εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω πολυ Κατερίνα!! Φορεμένα δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά! ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη ιδέα! Είναι όλα πανέμορφα αλλά το τριαντάφυλλο με την πασχαλίτσα το αγάπησα με την πρώτη ματιά! Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικά!!!!!
    Σκέτη γλύκα είναι όλα! Μπραβο, μπράβο, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας Ευχαριστω Πολυ Κοριτσια!!! Και εφοσον μπηκε και επισημα το καλοκαιρακι το επομενο post θα μυριζει θαλασσα και διακοπες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχες καρφίτσες και πράγματι θα δώσουν ιδιαίτερο στυλ στα μονόχρωμα μπλουζάκια! Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλως ηρθες στο παρεακι!!! :) Σευχαριστω για το ομορφα σου λογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me happy! =)