Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στο κυνήγι της Χαμένης μου Έμπνευσης...

Γειά σας! Να μαι πάλι και γω στο εγκαταλελειμενο blogoσπιτακι μου! Πάει αρκετός καιρός απο την τελευταία μου ανάρτηση που είχα να σας παρουσιάσω κάποια δημιουργία μου... Ομολογώ πως έχω χάσει την έμπνευση μου μα κυρίως την ορεξή μου για κατασκευές εξαιτίας πολλών ανακατατάξεων που συνέβησαν το τελευταιο διαστημα...! Ολοι τις περνάμε κάποια στιγμή στην ζωή μας, έτσι δεν ειναι; Ένιωθα απλα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και να ελπίζω πως θα γυρίσω σύντομα στην "ενεργό δράση".

Εύχομαι σε όλους σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! Να χαρείτε όσο περισσοτερο γίνεται τις όμορφες οικογενειακές στιγμές αυτων των ημερών με πολυ αγάπη και υγεία!

Γιατί έτσι συμβαίνει πάντα....μετά απο μια "Μεγάλη Εβδομάδα" έρχεται η "Ανάσταση".... :D

3 σχόλια:

  1. ετσι ειναι αυτα.. δεν ειμαστε μηχανες παραγωγης, ποτε το χουμε ποτε το χανουμε.. το βασικο ειναι να μην αγχωνομαστε και γι αυτο! :P
    καλο Πασχα και σε σενα, καλη ξεκούραση και σου ευχομαι τονους εμπνευσης και δημιουργικοτητας!!
    καλή Ανάσταση λοιπον!!!
    :))
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Crislia αυτο συμβαινει σε ολες μας!!!οπως ειπε και η alexia δεν ειμαστε μηχανες....και σε μενα συμβαινει πολυ συχνα,δεν ανησυχω και δεν πιεζομαι....απλα περιμενω...ξερω οτι στη φαση αυτη το μυαλο θελει να ξεκουραστει!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!αι καλη ξεκουραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη κι ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me happy! =)